Bekabeling

Vermeylen Systems uit Oud-Turnhout heeft jaren ervaring in het deskundig en professioneel leggen van kabels bij particulieren thuis en bij bedrijven op kantoor. Nieuwe leidingen elektriciteit trekken, extra bekabeling voor data netwerken, domotica of camerabewaking... bekabelingsexpert Patrick levert steeds oplossingen op maat én aan scherpe prijs!

Soorten bekabeling

Kabels, leidingen en bedrading... Vermeylen systems levert en plaatst diverse bekabeling voor o.a.:

Kwaliteitskabels, leidingen & bedrading van bekende merken

De kabelspecialist van Vermeylen Systems plaatst leidingen, kabels en bedrading van hoogstaande kwaliteit en vertrouwt daarbij op de meest bekende merken. Zo werkt de installateur-bekabelaar o.a. met onderstaande kabelfabrikanten / -leveranciers:

Bekabeling plaatsen... én testen!

Zomaar enkele kabels trekken om een computernetwerk op te bouwen of een lamp te doen branden... daar doet een echte vakman niet aan mee. Alle bekabeling -hoe klein de installatie ook moge zijn- wordt door Patrick en z'n team vakkundig geplaatst en afdoende getest om een correct en duurzaam functioneren te garanderen.

Offerte bekabeling

(Extra) kabels laten trekken in je (nieuwbouw) woning en/of bekabeling van een compleet netwerk voorzien op kantoor? Vraag expert Patrick Vermeylen om advies, een prijsindicatie en/of een gratis offerte op maat!

Kabels / leidingen electricteit, domotica & automatisatie - offerte bekabeling netwerk